وردپرس

وردپرس چیست؟ چرا از آن استفاده میکنیم؟

 

 

وردپرس چیست ؟ یک بستر ایجاد وب سایت رایگان و متن باز که با PHP نوشته شده و از پایگاه داده MySQL استفاده می کند. در واقع ، وردپرس ساده ترین و قدرتمندترین سیستم  وبلاگ نویسی و سازنده وب سایت جهان در حال حاضر است. در سطح فنی تر ، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است . وردپرس یک بسترعالی برای انواع وب سایت هاست. از وبلاگ نویسی گرفته تا تجارت الکترونیکی و وب سایت های تجاری و نمونه کارها ، وردپرس یک CMS همه کاره است. با توجه به امکانات فوق العاده، وردپرس یک راه حل عالی برای وب سایت های بزرگ و کوچک است.

 

وب سایت وردپرس چیست؟

 

 

وب سایت وردپرس به هر وب سایتی گفته می شود که از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا(CMS) استفاده کند.

وردپرس هم به قسمت back-end (رابط کاربری که کاربر برای ایجاد تغییرات یا افزودن محتوای جدید در آن وارد می شود) و هم front-end(قسمت قابل مشاهده وب سایت که بازدیدکنندگان شما در وب می بینند) قدرت می دهد.

در اینجا فقط چند نمونه از انواع وب سایت هایی که می توانید با وردپرس ایجاد کنید وجود دارد:

  • بلاگ – وبلاگ نوع خاصی از وب سایت است که به اشتراک گذاری افکار ، عکس ها ، بررسی ها ، آموزش ها ، دستور العمل ها و موارد دیگر اختصاص دارد. بلاگ ها معمولاً ابتدا جدیدترین مطالب منتشر شده را نمایش می دهند.

 

  • وب سایت تجارت الکترونیکی – یک وب سایت تجارت الکترونیکی به شما امکان می دهد کالا یا خدمات را بصورت آنلاین بفروشید و از طریق سیستم پرداخت آنلاین ، کسب درآمد داشته باشید .  برای افزایش عملکرد پیش فرض وردپرس می توانید یک افزونه تجارت الکترونیکی وردپرس را بارگیری و نصب کنید تا بتوانید یک فروشگاه آنلاین در وب سایت خود داشته باشید.

 

  • وب سایت مشاغل ( وب سایت شرکتی ) – بسیاری از مشاغل تمایل به حضور در فضای آنلاین دارند. اگر تجارت شما به وب سایتی نیاز دارد تا مشتریان در مورد شرکت شما و آنچه شما ارائه می دهید اطلاعاتی به دست بیاورند ، وردپرس گزینه بسیار خوبی است. مشتریان می توانند با شما تماس بگیرند ، درخواست قیمت کنند ، قرار ملاقات بگذارند و موارد دیگر…

 

  • وب سایت عضویت ویژه – وب سایت های عضویت به شما امکان می دهد که کاربر را برای دسترسی به محتوا مجبور به ورود به سایت کنید . برای دسترسی به صفحات یا پست ها ، کاربران باید به محتوا وارد شوند یا هزینه آن را پرداخت کنند. وردپرس همچنین می تواند وب سایت های عضویت را با افزونه های اضافی اداره کند.

 

  • وب سایت نمونه کارها – با یک وب سایت نمونه کارها ساخته شده در وردپرس ، کارهای هنری ، مهارت های طراحی و موارد دیگر خود را به نمایش بگذارید.

 

  • وب سایت تالار گفتمان ( انجمن ها ) – وب سایت های انجمنی می تواند مکانی مفید برای سوالات کاربران یا مشورت آنها باشد. باور کنید یا نه ، بسیاری از وب سایت های انجمن با وردپرس کار می کنند.

 

  • وب سایت رویداد – میزبان رویدادی هستید؟ وردپرس اشتراک گذاری جزئیات رویداد و فروش را برای شما آسان می کند.

 

  • وب سایت آموزش الکترونیکی – دانش آموزان می توانند دوره های آنلاین بگذرانند ، پیشرفت خود را پیگیری کنند ، منابع را دانلود کنند و موارد دیگر را از یک وب سایت آموزش الکترونیکی دریافت کنند. با یک نوع پلاگین خاص به نام پلاگین LMS ، می توانید دوره های آنلاین را در وب سایت وردپرس خود ارائه دهید.

 

در مورد شخصی سازی وب سایت وردپرس ، باید گفت که این امکانات بی پایان هستند.  تم ها و افزونه های وردپرس می توانند گزینه های طراحی جدید و زیادی را به سایت شما اضافه کنند.    WordPress.org را برای تم ها و افزونه های رایگان بررسی کنید. می توانید برای بررسی و مشاهده انواع سایت های وردپرسی صفحه ی طراحی سایت در کرج ما را در سایت مهرزاد وب مطالعه بفرمایید.همچنین اگر در استان قزوین سکونت دارید و یا کسب و کار شما در این نقطه از کشور است می توانید به صفحه طراحی سایت در قزوین در وب سایت مهرزاد وب مراجعه نمایید.

 

آیا برای من مناسب است؟

 

 

آیا برای شما هم سوال پیش آمده که چرا وردپرس انقدر محبوب است؟

در اینجا به برخی از مزایای وردپرس به عنوان یک بستر وب سایت اشاره خواهیم کرد :

  • سادگی: وردپرس به شما امکان می دهد به سرعت محتوای وب سایت خود را منتشر و بسازید. حتی به عنوان یک مبتدی می توانید به راحتی از وردپرس استفاده کنید.

 

  • رایگان بودن : نرم افزار واقعی وردپرس موجود درorg برای دانلود و استفاده رایگان است. با این وجود شما باید هزینه میزبانی وب و دامنه و افزونه ها ( در صورت نیاز ) را پرداخت کنید.

 

  • انعطاف پذیری: وردپرس به شما امکان می دهد انواع مختلفی از سایت ها از وبلاگ های شخصی و فروشگاه های آنلاین گرفته تا مجلات و روزنامه های آنلاین ایجاد کنید.

 

  • نرم افزار متن باز: وردپرس نرم افزاری متن باز است که تحت مجوز عمومی GNU (GPL) فعالیت  دارد ، به این معنی که متعلق به یک شرکت یا نهاد نیست. صدها توسعه دهنده و کاربر برای بهتر کردن نرم افزار همکاری و مشارکت می کنند. روح متن  باز به معنای پیشرفت مداوم ، پاسخگویی و استفاده رایگان برای همه است.

 

  • عدم نیاز به کد نویسی : وردپرس ، نیاز به دانستن نحوه کدگذاری برای ایجاد وب سایت را برطرف می کند. در حالی که در وردپرس از انواع زبان های برنامه نویسی استفاده می شود ، نیازی به دانستن هیچ یک از آنها برای استفاده از وردپرس نیست.

 

  • قابلیت توسعه : نرم افزار اصلی وردپرس را می توان با استفاده از افزونه ها توسعه داد. افزونه های وردپرس نرم افزارهایی هستند که می توانید برای افزودن ویژگی های بیشتر (مانند تجارت الکترونیکی ، سئو ، پشتیبان گیری ، فرم های تماس و موارد دیگر) در وب سایت خود بارگذاری کنید. هزاران افزونه رایگان وردپرس در فهرست افزونه هایorg در دسترس قرار دارند.

 

  • شخصی سازی : تم های وردپرس طراحی وب سایت شما را ارائه می دهند. با یک کلیک ، می توانید ظاهر کلی وب سایت خود را تغییر دهید. همچنین با صفحه سازان وردپرس امکانات بیشتری برای طراحی نیز در اختیار خواهید داشت.

 

  • امنیت : در حالی که هیچ بستر وب سایتی از امنیت 100 درصدی برخوردار نیست ، اما امنیت تیم وردپرس با یک تیم امنیتی هوشیار از توسعه دهندگان و کاربران اصلی همچنان در حال بهبود است. مسائل رایج امنیتی وردپرس معمولاً به دلیل خطای کاربر است ، نه خود نرم افزار.

 

  • صنعت پلاگین و تم : در حالی که تعداد زیادی پلاگین و تم رایگان وجود دارد ، مدیران وب سایت های وردپرسی روی پلاگین ها یا تم های غیر رایگان سرمایه گذاری می کنند. چرا؟ خرید پلاگین یا تم به شما کمک می کند تا بتوانید به صورت مداوم از آپدیت ها و طراحی های جدید استفاده کنید.

 

ویژگی های وردپرس

 

وردپرس به عنوان یک پلت فرم ایجاد وب سایت و CMS ، دارای یک مجموعه ویژگی چشمگیر است. در اینجا تنها برخی از بسیاری از ویژگی های وردپرس آورده شده است.

  • سئو : سئو اجازه می دهد تا محتوای وب سایت شما از طریق موتورهای جستجوی رایج مانند گوگل پیدا شود. برای کسب اطلاعات بیشتر فیلم های آموزشی سئو وردپرس را مشاهده کنید.یا به برگه سئو در کرج در سایت ما مراجعه نمایید.
  • سرعت : وردپرس یک چارچوب ساخت وب سایت می باشد که به طور مداوم در حال حذف کد های اضافی و مخرب و بهبود سرعت سیستم خود می باشد.
  • واکنش گرا : بیشتر قالب ها و تم های وردپرس با موبایل سازگاز بوده و به صورت واکنش گرا می باشند.
  • کتابخانه پرونده های رسانه ای: وردپرس شامل یک کتابخانه داخلی است که می توانید فایل های رسانه ای مانند تصاویر یا فیلم ها را در صفحات یا پست های خود بارگذاری کنید.حتی می توانید ویرایش های اساسی تصاویر خود را در وردپرس انجام دهید.
  • رابط کاربری آسان : اگر نخواهید تنظیمات پیچیده های برای سایت خود در نظر بگیرید باید بدانید که کار کردن با آن برای شما بسیار ساده خواهد بود.
  • منوهای سفارشی : وردپرس ایجاد منو های مختلف برای اتصال به صفحات و لینک های مختلف را برای شما بسیار آسان می کند.
  • وبلاگ داخلی : افزودن وبلاگ به وب سایت خود به سادگی قابل انجام است .
  • ویرایشگر بلوک وردپرس : وردپرس 5.0 ویرایشگر بلوک جدید را معرفی کرد ، که به عنوان ویرایشگر گوتنبرگ نیز شناخته می شود. ویرایشگر جدید نحوه ویرایش صفحات و پست های وردپرس را تغییر داده.اکنون می توانید محتوای خود را با “کشیدن و رها کردن” طراحی و ترتیب دهید.

 

درباره ی وردپرس :

 

وردپرس در سال 2003 شروع به کار کرد. وقتی مایک لیتل و مت مولن ابزاری برای وبلاگ نویسی معروف به B2 / cafelog تهیه کردند. آن ها به دنبال ایجاد یک بستر وبلاگ نویسی بهتر بودند که دارای ویژگی های قوی تر و توسعه پذیرتر باشد.  در نتیجه وردپرس به وجود آمد  که ابزاری برای وبلاگ نویسی بود و به سرعت تبدیل به یک سیستم مدیریت محتوای گسترده (CMS) شد که قادر به مدیریت انواع وب سایت ها می باشد.

 

آمار استفاده از وردپرس در سراسر وب :

 

طبق آمار استفاده از سیستم های مدیریت محتوا ، اکنون گزارش شده است که وردپرس بیش از 60 میلیون وب سایت یا 36٪ از کل وب سایت های موجود در اینترنت و بیش از 60٪ از وب سایت هایی که سیستم مدیریت محتوای آنها شناخته شده است را تأمین می کند.

 

 

از آنجا که وردپرس رایگان و استفاده از آن آسان است ، برای سازندگان وب سایت حکم طلا را دارد.

 

چه کسانی از وردپرس استفاده می کنند؟

 

اگر از وردپرس استفاده می کنید ، راحت باشید. بسیاری از وبلاگ های معروف ، رسانه های خبری ، سایت های موسیقی ، شرکت های Fortune   500  و افراد مشهور از وردپرس استفاده می کنند ، که از جمله ی آن ها می توان به NBC ، CBS ، USA Today ، Time ، Disney ، Airbnb ، Spotify ، TechCrunch  اشاره کرد.

اگر کنجکاو شدید که چه کسانی از وردپرس استفاده می کنند ، به ویترین سایت وردپرس بروید و تحت تأثیر تعداد سایت های شناخته شده و افراد مشهوری که از وردپرس برای تأمین انرژی وب سایت های خود استفاده می کنند ، قرار بگیرید.

 

WordPress.com  یا  WordPress.org

 

اگر به تازگی با وردپرس شروع کرده اید ، چند نکته مهم وجود دارد که باید بدانید. ابتدا باید تفاوت بین WordPress.com و WordPress.org را بدانید.

تفاوت بین WordPress.com و WordPress.org اگر در استفاده از وردپرس تازه کار باشید ممکن است کمی گیج کننده باشد.

WordPress.com  نسخه میزبانی شده از وردپرس است که در آن می توانید برای ایجاد یک وبلاگ یا وب سایت یک حساب WordPress.com ایجاد کنید. به طور پیش فرض ، URL  یا دامنه وب سایت شما شامل کلمه “WordPress” مانند myblog.wordpress.com است.

WordPress.org  جایی است که می توانید نرم افزار وردپرس را برای نصب در سرور یا هاست خود دانلود کنید.

نرم افزار وردپرس متن باز است ، بنابراین دانلود و استفاده از آن رایگان است.

برای استفاده از نسخه  وردپرس ، باید یک نام دامنه و یک هاست  داشته باشید که باید از شرکت های هاستینگ خریداری و استفاده نمایید.

بیشتر میزبانان وب نصب سریع وردپرس را به ما پیشنهاد میدهند تا اگر نخواهیم وردپرس را نصب کنیم بتوانیم به سرعت کار خود را آغاز کنیم.

 

چگونه استفاده از وردپرس را شروع کنم؟

 

باز هم خواهیم گفت، وردپرس رایگان است. بله 100٪ رایگان. فقط در چند مرحله می توانید یک وب سایت وردپرس برای خودتان داشته باشید.

برای شروع به کار با وردپرس فقط به چند مورد احتیاج دارید :

  • میزبانی وب با کیفیت
  • نام دامنه
  • نرم افزار وردپرس

 

پلاگین وردپرس چیست

 

یک افزونه وردپرس یک بسته افزودنی از مجموعه ی کدها می باشد که می توانید برای اضافه کردن ویژگی ها و امکانات  جدید به وب سایت خود اضافه کنید.

  • پلاگین ها را می توانید از طریق منوی افزونه ها در داشبورد وردپرس ، اضافه کنید.
  • به وسیله ی افزونه های رایگان موجود در مخزن وردپس هم می توانید این بسته ها را به سایت خود اضافه کنید.
  • پلاگین ها همچنین می توانند به صورت فایل های فشرده از طریق آپلود کننده منویافزونه هادر داشبورد وردپرس خود بارگذاری شوند.

 

 

آموزش افزونه وردپرس

در اینجا دو عنوان آموزشی برای پلاگین های وردپرسی وجود دارد.

  1. افزونه های وردپرس چیست؟- افزونه های وردپرس چند نرم افزار هستند که می توانند برای گسترش عملکرد سایت وردپرس شما بارگذاری شوند.در این آموزش اصول پلاگین های وردپرس را بیان می کنیم.
  2. نصب افزونه های وردپرس – نصب افزونه های وردپرس در سایت شما یک فرآیند ساده است. که به راحتی می توانید آموزش ببینید.

 

افزونه هایی که باید برای همه سایت های وردپرسی داشته باشید 

بهتر است همه سایت های وردپرسی از این افزونه ها استفاده کنند:

  • افزونه پشتیبان گیری از وردپرس

وردپرس امکان پشتیبان گیری خودکار را ندارد. بنابراین ضرورت یک نرم افزار بک آپ گیری برای جلوگیری از نابود شدن اطلاعات بسیار زیاد احساس می شود. BackupBuddy  پلاگین اصلی پشتیبان گیری وردپرس برای تهیه نسخه پشتیبان ، بازیابی یا حتی انتقال وب سایت شما به یک میزبان یا دامنه جدید است.

  • پلاگین های امنیتی

یک افزونه امنیتی وردپرس مانند iThemes Security برای رفع حفره های امنیتی رایج و مقاومت وب سایت شما در برابر حملات به کار می رود

  • پلاگین های سئو

یک افزونه سئو وردپرس مانند Yoast SEO می تواند به شما در بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو کمک می کند.

  • افزونه های فرم ساز

فرم های قوی مانند فرم های تماس ، نظرسنجی ، بارگذاری فایل ها ، پذیرش کمک های مالی و موارد دیگر را با یک پلاگین فرم ساز مانند گرویتی فرم به وب سایت خود اضافه کنید.

  • افزونه های تجارت الکترونیک

اگر می خواهید کالاها یا خدمات خود را از طریق یک فروشگاه آنلاین در وب سایت خود بفروشید ، یک افزونه تجارت الکترونیکی وردپرس مانند ووکامرس یک امر ضروری است.

 

قالب وردپرس چیست؟

 

یک قالب وردپرس “چارچوب” طراحی وب سایت شما را فراهم می کند.

طراحی کلی (شکل ، احساس و سبک) سایت شما

سبک های نوشته ها در سطح سایت

طرح های رنگی

سبک های وبلاگ و بایگانی وبلاگ

طرح بندی نوشته ها و برگه ها

مکان های ویجت

 

 

برخی از صفحه ساز های وردپرس به شما امکان و اجازه ی ساخت و طراحی قالب را بدون نیاز به کد نویسی می دهند.

 

آموزش قالب وردپرس

در اینجا به دو مورد آموزش نیاز داریم :

  1. قالب وردپرس چیست؟

یک قالب وردپرس تمام نیازهای  front end سایت وردپرسی شما را برطرف می کند . سبک کلی سایت شما ، سبک قلم ، رنگ ها ، مکان ویجت ها و … را برای پست های وبلاگ و بایگانی وبلاگ و جزئیات اضافی دیگر ارائه می دهند.

  1. نحوه نصب قالب وردپرس

علاوه بر قالب پیش فرض موجود، شما می توانید قالب وردپرس مورد نظرخود را نیز برای تغییر شکل و سبک سایت خود نصب کنید.

 

 

آموزش های رایگان وردپرس

 

اگر در وردپرس مبتدی هستید ، آموزشهای مفیدی برای کمک به شما در شروع کار و یادگیری وردپرس وجود دارد. از نحوه دستیابی به صفحه ورود وردپرس گرفته تا چگونگی افزودن پست یا صفحه ، این آموزش های ویدئویی همه اصول را پوشش می دهند.

  • ورود وردپرس شما

پس از نصب وردپرس در وب سرور ، می توانید از دو URL مختلف به صفحه ورود وردپرس خود دسترسی پیدا کنید.

 

  • بررسی داشبورد وردپرس

داشبورد وردپرس به شما امکان می دهد تمام جزئیات پشت صحنه مدیریت سایت خود را کنترل کنید. به محض اینکه داشبورد خود را پیدا کنید ، متوجه خواهید شد که استفاده و پیمایش آن واقعاً آسان است.

 

  • استفاده از نوار مدیر وردپرس

نوار مدیر وردپرس یک منطقه میانبر است که به شما امکان می دهد درfront end   وب سایت وردپرس خود به کنترل های مختلفدسترسی داشته باشید.

 

  • کاوش تنظیمات وردپرس

وردپرس تعداد زیادی تنظیمات را برای شخصی سازی نحوه عملکرد وب سایت شما ارائه می دهد. در این آموزش ، ما تنظیمات وردپرس را به طور عمیق پوشش می دهیم.

 

  • صفحات و برگه های وردپرس

وقتی صحبت از ایجاد محتوا برای سایت وردپرسی شما می شود ، شما این گزینه را دارید که بین ایجاد یک پست یا صفحه یکی را انتخاب کنید. هر دو استفاده های خاص خود را دارند و می توانند عناصر بسیار پویایی را به سایت شما اضافه کنند.

 

  • ایجاد یک پست وردپرس

این آموزش نحوه افزودن اولین پست وردپرس شما را شامل می شود.

 

  • افزودن لینک در وردپرس

ویرایشگر وردپرس افزودن پیوند به سایر صفحات وب را بسیار آسان می کند.

 

  • افزودن تصاویر در وردپرس

استفاده از عناصر بصری مانند تصویر یا عکس یک روش عالی برای ایجاد مطالب صفحه یا پست شماست. بیاموزید که افزودن تصاویر در وردپرس چقدر آسان است.

 

  • استفاده از کتابخانه رسانه ای وردپرس

این قسمت شامل تمام پرونده هایی است که شما در سایت وردپرس خود بارگذاری کرده اید و جدیدترین بارگذاری ها در ابتدا ذکر شده است.

 

  • دسته بندی های وردپرس

در این آموزش ، ما برخی از اصول دسته بندی پست های وردپرس شما را با ویرایشگر داخلی وردپرس ارائه می دهیم.

 

  • زمانبندی پست های وردپرس

برنامه ریزی پست های وردپرس راهی آسان برای کنترل زمان انتشار مطالب است. در این ویدئو ، ما به شما نشان می دهیم که چگونه از برنامه ریز پست وردپرس برای تنظیم زمان برای انتشار مطالب استفاده کنید.

 

  • دسته ها و برچسب های وردپرس

دسته ها و برچسب های وردپرس راهی برای افزودن ساختار سازمانی به پست های وردپرس شما هستند. این آموزش نحوه استفاده از دسته ها و برچسب ها را پوشش می دهد.

 

  • ایجاد برگه وردپرس

ایجاد برگه وردپرس شباهت زیادی به ایجاد پست دارد. فقط بخاطر داشته باشید که صفحات برای محتوای ساکن در نظر گرفته شده اند ، در حالی که پست ها براساس زمان هستند.

 

  • استفاده از قالب های صفحه وردپرس

برخی از قالب های وردپرس شامل الگوهای صفحه ای هستند که نحوه قالب بندی صفحات شما را در front-end (قسمت قابل مشاهده وب سایت شما) تغییر می دهند. با استفاده از قالب ها ، سایت وردپرس شما می تواند نوعی انعطاف پذیری در مورد نحوه مشاهده صفحات و محل قرارگیری عناصر خاص صفحه به شما بدهد.

 

  • ایجاد یک منوی سفارشی در وردپرس

آیا میخواهید که از منوها به بهترین وجه در سایت وردپرس خود استفاده کنید؟ در این ویدئو کوتاه ، ما چند نکته و ترفند را برای به کار انداختن ناوبری سایت در کمترین زمان به اشتراک می گذاریم.

 

  • مدیریت نظرات در وردپرس

نظرات بخش تعاملی را به وب سایت شما اضافه می کنند و به بازدیدکنندگان امکان می دهد درباره پست ها یا صفحات نظر دهند. این ویدئو نحوه مدیریت نظرات در وب سایت خود را به شما نشان می دهد.

 

  • ایجاد کاربران در وردپرس

ایجاد کاربران در وردپرس به شما امکان می دهد کاربران با نقش های مختلف و سطوح دسترسی مختلفی به سایت خود اضافه کنید. پس از ایجاد ، کاربر می تواند با نام کاربری و رمز ورود به سایت شما وارد شود.

 

 

کسب درآمد با وردپرس

 

صنایع جدیدی در کنار وردپرس جوانه زده اند. امروزه ، امکان کسب درآمد با وردپرس از طریق راه اندازی یک فروشگاه آنلاین ، ساخت وب سایت برای مشتریان ،مشاوره وردپرس و ….  ممکن می باشد.

  • ساخت وب سایت های وردپرس برای مشتری ها : اگر توسعه دهنده یا طراح وب هستید ، می توانید در وردپرس متخصص شوید.
  • نگهداری وردپرس : اغلب صاحبان سایتهای وردپرسی وقت ندارند وب سایتهای خود را حفظ و نگهداری کنند. نگهداری وردپرس شامل کارهای مهم وب سایت مانند به روزرسانی نرم افزار ، پشتیبان گیری ، امنیت ، سئو و موارد دیگر است.
  • سئو وردپرس : خدمات سئو وردپرس می تواند برای بسیاری از مشاغل، به امید ایجاد ترافیک ارگانیک و پیشی گرفتن از رقبای خود مفید باشد. با تحقیق در مورد کلمات کلیدی ، نوشتن محتوای مناسب و منحصر به فرد و موارد دیگر می توانید در سئو وردپرس تخصص داشته باشید.
  • مشاوره وردپرس : برخی از مشاغل نیاز به راهنمایی در مورد نحوه طراحی ، ساخت ، رشد یا بهبود وب سایت خود دارند. مشاوران وردپرس از همه موارد بهینه سازی ، عملکرد ، ابزارها و ویژگی های وردپرس اطلاع دارند.
  • نوشتن محتوا : دانستن نحوه استفاده از وردپرس شما را به عنوان کاندیدایی جذاب در بسیاری از مشاغل که نیاز به خدمات بازاریابی محتوایی دارند تبدیل میکند. خدمات دیجیتال مارکتینگ در کرج را می توانید درسایت ما بررسی و مطالعه بفرمایید.

 

یادگیری وردپرس

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با آموزش های رایگان وردپرس شروع کنید…

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *