سئو

چگونه سئو کنیم؟ معرفی بهترین ابزارهای سئو

چگونه سئو کنیم؟ معرفی بهترین روش های سئو

بسیاری از مردم فکر می کنند سئو بسیار سخت است و ارزش تلاش را ندارد.برای همین از یادگیری آن فراری هستند. یا حتی اگر آشنایی نسبی با آن داشته باشند می گویند واقعا چگونه سئو کنیم؟ هرچند این حرف تا حدودی درست است اما اصول اولیه سئو ساده می باشد و با توجه به اینکه بیش از 70 درصد از کل ترافیک وب از طرف گوگل می آید، مطمئناً اگر یک وب سایت دارید، سئو ارزش یادگیری خواهد داشت.

اگر فکر می کنید که اصول اولیه برای رتبه بندی شما کافی نیست، اندکی تحقیق کنید. اکثر افرادی که وب‌سایت‌ها را اداره می‌کنند، درک بسیار محدودی از سئو دارند، بنابراین دانستن اصول اولیه مطمئناً می‌تواند به موفقیت شما کمک کند. قبل از مطالعه ادامه مطلب ، به شما پیشنهاد می شود مقاله ی سئو کار سایت را مطالعه فرمایید.

 

        1.اصول سئو :

بیایید در ابتدا اصول اولیه سئو را درک کنیم، از جمله اینکه چرا اهمیت دارد و چگونه با سایر کانال های بازاریابی مقایسه می شود.

 

  • چرا سئو مهم است؟

برای اینکه بیش از 70 درصد جستجوها از طریق گوگل انجام می شود. به عبارت دیگر:

جستجوی ارگانیک گوگل بیشتر از مجموع سایر منابع ، ترافیک را به خود اختصاص می دهد.

  • مزایای سئو چیست؟

رتبه‌بندی بالاتر بیشترین مزیت سئو است، اما بسیاری از مزایای واقعی سئو مربوط به ترافیک است.

 سئو منجر به ترافیک بیشتر می شود.

از آنجایی که اکثر مردم تمایل دارند روی یکی از چند نتیجه اول صفحه جستجو کلیک کنند، رتبه بالاتر معمولاً ترافیک بیشتری را به سمت وب سایت شما انتقال می دهد.

 

 

به عنوان مثال، به سه نتیجه برتر برای «ارسال وب سایت به موتورهای جستجو» نگاه کنید. با استفاده از اکسپلورر کلمات کلیدی Ahrefs، می بینیم که به نظر می رسد صفحه با رتبه برتر بیشترین ترافیک ارگانیک را دارد و به دنبال آن صفحه دوم و سپس سوم و غیره قرار دارند.

 

 

مطالعه ما نشان داد که این مشاهدات به طور کلی در سراسر صفحه صادق هستند، زیرا موقعیت رتبه بندی به شدت با ترافیک کلی یک صفحه مرتبط است.

 سئو منجر به ترافیک ثابت می شود.

رتبه بندی در موتورهای جستجو معمولا منجر به ترافیک ثابت می شود. این به ندرت برای رسانه‌هایی مانند رسانه‌های اجتماعی و بازاریابی ایمیلی صدق می کند. زیرا ترافیک جاری از این شبکه ها به سرعت کم خواهد شد.به همین دلیل است کارشناسان دیجیتال مارکتینگ و سئو این روش را برای دریافت ترافیک مستمر و ثابت بسیار مفید می دانند.

 

 

دلیل این امر ، این است که شبکه های اجتماعی برای نمایش محتوای تازه به وجود آمده اند. ایمیل ها اغلب به عنوان خوانده شده، فراموش شده یا در جعبه هرزنامه علامت گذاری می شوند. با این حال، از آنجایی که تعداد جستجوهای انجام شده در موتورهای جستجو معمولاً از ماه به ماه ثابت است، پس از رتبه‌بندی، ترافیک هم ثابت است.

            سئو منجر به ترافیک رایگان می شود.

برخلاف روش های تبلیغات کلیکی ، جستجوی ارگانیک رایگان می باشد و برای صاحبان کسب و کار هزینه ای را در بر ندارد. این یک معامله بزرگ است زیرا تبلیغات در موتورهای جستجو ممکن است گران باشد.

برای مثال، طبق گفته‌های Ahrefs’ Site Explorer، وبلاگ Ahrefs هر ماه حدود 390 هزار بازدید ماهانه از موتورهای جستجو دریافت می‌کند. اگر ما برای آن ترافیک به گوگل پول می دادیم، تقریباً 1 میلیون دلار در ماه برای ما هزینه خواهد داشت.

 

  • چگونه وب سایت خود را در گوگل قرار می دهید؟

سئو به شما کمک می کند تا رتبه بالاتری کسب کنید، اما اگر گوگل در وهله اول حتی از وجود وب سایت شما اطلاعی نداشته باشد، نمی توانید در رتبه بندی این موتور جستجو شرکت داشته باشید.

گوگل در نهایت وب سایت شما را پیدا خواهد کرد ، اما چند مزیت کلیدی برای اینکه خودتان سایت را معرفی کنید وجود دارد:

کشف سریعتر : اکثر وب‌سایت‌های جدید هیچ بک لینکی از سایر وب‌سایت‌ها ندارند، بنابراین ممکن است Google آنها را کشف نکند یا خیلی دیرتر کشف کند.

بهبود وبسایت : کنسول جستجوی گوگل توصیه هایی در مورد چگونگی بهبود و بهینه سازی وب سایت شما ارائه می دهد.

اولین قدم برای ارسال وب سایت خود به گوگل این است که نقشه سایت خود را پیدا کنید. نقشه های سایت فایل هایی هستند که تمام صفحات مهم وب سایت شما را فهرست می کنند. مرحله دوم این است که یک حساب کاربری در کنسول جستجوی گوگل ایجاد کنید و نقشه سایت خود را در آنجا ثبت کنید.

        2.چگونه سئو کنیم که برای شما مناسب باشد

ایندکس شدن صفحات وب سایت شما توسط موتور جستجوی گوگل به معنای حضور شما در یک مسابقه است و به معنای برنده شدن نیست. اینجاست که سئو وارد می شود. سئو یک فرآیند مداوم است که اگر به خوبی انجام شود، شانس شما را برای برنده شدن در طول زمان افزایش می دهد.

زمانی که وب سایت شما برای موفقیت در سئو به درستی راه اندازی شده باشد، انجام سئو بسیار ساده تر است.

  • دامنه ی خوب ثبت کنید

اگر قبلا دامنه ای را ثبت کرده اید ناراحت نشوید چون این مشکلی برای سئو وب سایت شما ایجاد نمی کند اما اگر هنوز دامنه ای ثبت نکرده اید حتما در انتخاب دامنه ی خود دو مورد زیر را مورد بررسی قرار دهید :

نام دامنه : اولا نگران نام دامنه ی خود نباشید. برای مثال لازم نیست حتما نام دامنه ی شما karajitalianrestaurant.com باشد تا گوگل متوجه شود کسب و کار شما در مورد رستوران ایتالیایی در کرج است. چند ویژگی یک دامنه ی خوب :

الف-1 ) هم نام کسب و کار شماست

الف-2 ) خط فاصله ندارد

الف-3 ) کوتاه و به یاد ماندنی است

TLD : مخفف عبارت  Top Level Domain و به معنای دامنه های لول بالا می باشد.

جان مولر از گوگل می گوید که TLD شما برای سئو تفاوتی ندارد. با این حال، برای اکثر مشاغل، .com معمولاً بهترین است زیرا قابل تشخیص ترین و قابل اعتمادترین است. به همین دلیل بهتر از دامنه های با اعتبار بالاتر استفاده کنید اما اگر دامنه های مانند info و … دارید این پایان دنیا نیست و هنوز هم می توانید با تلاش رتبه های بالایی در نتایج گوگل کسب کنید.

 

  • از CMS کمک بگیرید

اکثر مردم وب سایت خود را از ابتدا در HTML و CSS کدنویسی نمی کنند. آنها از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند. در حقیقت این سیستم ها ابزارهایی هستند که به افرادی که توانایی کد نویسی و یا زمان لازم برای انجام آن را ندارند کمک میکنند و اجازه می دهند یک وبسایت طراحی کنند و محتوا را مدیریت کنند.

کدام سیستم مدیریت محتوا را باید انتخاب کنیم؟

اکثر متخصصان وردپرس را توصیه می کنند برای اینکه متن باز است ، قابل ویرایش می باشد و جامعه بسیار وسیعی در سراسر دنیا به عنوان متخصص با آن کار میکنند در نتیجه منابع آموزشی و پشتیبانی بسیار زیادی برای آن وجود دارد. همچنین قابل توسعه است زیرا میلیون ها افزونه آماده وجود دارد که می توانند عملکرد آن را گسترش دهند، از جمله هزاران افزونه SEO.

گروه طراحی سایت با وردپرس مهرزاد وب شما را در طراحی و پیاده سازی یک وب سایت با بهترین امکانات از صفر تا صد همراهی می کند

 

  • از بک هاست خوب استفاده کنید

میزبان های وب ، سایت شما را روی یک هارد دیسک ذخیره می کنند که هر کسی که به اینترنت متصل است می تواند به آن دسترسی داشته باشد. اگر از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا استفاده میکنید این وظیفه ی شما است که یک هاست خوب برای سایتتان در نظر بگیرید. اما از کجا بهترین هاست را انتخاب کنیم؟

اکثر راهنمایان سئو می گویند که هاست اختصاصی بهتر از هاست اشتراکی است. درست است، اما تا زمانی که وب سایت شما ترافیک زیادی دریافت نکند، تفاوت چندانی ایجاد نمی کند. هاست ارزان هر شرکت معتبر برای اکثر مردم خوب است. با این حال، چند چیز وجود دارد که اهمیت دارد:

امنیت : مطمئن شوید که میزبان یک گواهی SSL/TLS رایگان به شما می‌دهد یا از LetsEncrypt پشتیبانی می‌کند.

مکان سرور: انتقال داده ها بین سرور و بازدیدکننده زمان می برد، بنابراین بهتر است میزبانی را انتخاب کنید که سرورهای آن در همان شهر یا شهرستانی است که بیشتر بازدید های شما را در بر میگیرد.

 پشتیبانی : مطمین شوید که شرکت مورد نظر پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته دارد. زیرا در هر ساعتی از شبانه روز ممکن است سایت و هاست شما دچار مشکل شود و شما باید بتوانید با آن شرکت ارتباط برقرار کنید.

 

نکته ) در مورد مکان سرور بیش از حد نگران نباشید. اگر احساس کردید که مشکل سرعت دارید، همیشه می توانید روی یک CDN (شبکه تحویل محتوا) سرمایه گذاری کنید. با این کار کپی هایی از وب سایت شما در سرورهای سراسر جهان ایجاد می شود تا صفحات همیشه از یک نزدیک ترین سرور  به بازدیدکنندگان ارائه شوند.

 

  • تجربه کاربری خوبی را برای کاربران ایجاد کنید

گوگل می خواهد صفحاتی را که تجربه مثبتی به بازدیدکنندگان می دهد رتبه بندی کند. آنها در راهنمای شروع سئو خود چنین می گویند: شما باید یک وب سایت بسازید تا به نفع کاربران خود باشد و هر بهینه سازی باید در جهت بهبود تجربه کاربری باشد. در اینجا چند راه ساده برای انجام این کار وجود دارد:

الف) از HTTPS استفاده کنید : هیچ چیز برای بازدیدکنندگان بدتر از این نیست که اطلاعات شخصی آنها در معرض دسترسی هکرها باشد. همیشه سایت خود را با SSL/TLS رمزگذاری کنید.

ب) یک طراحی جذاب داشته باشید : هیچ کس وب سایتی را دوست ندارد که به نظر می رسد در دهه 90 طراحی شده است. البته که نیازی به طراحی مجدد وب سایت خود هر شش ماه ندارید، اما باید مطمئن باشید که وب سایت شما جذابیت بصری خوبی برای کاربران دارد.

ج) با موبایل سازگار باشد : گوگل می گوید در حال حاضر جستجوهای بیشتری بر روی موبایل انجام می شود تا دسکتاپ، بنابراین بسیار مهم است که استفاده از وب سایت شما در موبایل به همان اندازه روی دسکتاپ خوشایند باشد.

د) از اندازه فونت قابل خواندن استفاده کنید : امروزه مردم با استفاده از انواع دستگاه ها وب را مرور می کنند. اطمینان حاصل کنید که محتوای شما در سراسر صفحه قابل خواندن است.

ه) از پاپ آپ و تبلیغات مزاحم خودداری کنید : همه از تبلیغات متنفرند، اما گاهی اوقات ممکن است به آنها نیاز داشته باشید. اگر اینطور است، نکته کلیدی این است که از موارد مزاحم خودداری کنید. و در استفاده از آن ها زیاده روی نکنید.

و) سرعت سایت را افزایش دهید : سرعت صفحه یک فاکتور رتبه بندی تایید شده در دسکتاپ و موبایل است. اما این بدان معنا نیست که سایت شما نیاز به بارگذاری مثل رعد و برق دارد. مطمئناً سریع‌تر بهتر است، اما گوگل می‌گوید این عامل فقط بر سایت‌هایی تأثیر می‌گذارد که «آهسته‌ترین تجربه را به کاربران ارائه می‌کنند».

 

  • یک ساختار منطقی برای وب سایت ایجاد کنید

هم بازدیدکنندگان و هم موتورهای جستجو باید بتوانند به راحتی و به طور مستقیم در سایت شما پیمایش کنند، به همین دلیل است که ایجاد یک سلسله مراتب منطقی برای محتوای شما مهم است. ساده ترین راه برای انجام این کار ترسیم نقشه ذهنی است.

 

 

 

هر یک از شاخه های موجود در نقشه ذهنی شما به لینک های داخلی تبدیل می شوند که پیوندهایی از یک صفحه در سایت به صفحه دیگر هستند. لینک های داخلی به چند دلیل برای UX و SEO بسیار مهم هستند:

الف) آنها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا صفحات جدید را پیدا کنند. صفحات بدون پیوند داخلی به ندرت و به سختی ایندکس می شوند.

ب) پیوندها به انتقال رتبه صفحه در سایت شما کمک می کنند. PageRank پایه و اساس الگوریتم رتبه بندی گوگل است که سعی می کند “ارزش” یک صفحه را تعیین کند.

ج) لینک ها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا بفهمند صفحه شما در مورد چیست. گوگل برای این کار به انکرتکست و متن اطراف نگاه می کند.

 

  • برای آدرس URL از ساختار منطقی استفاده کنید.

URL ها مهم هستند زیرا به کاربران و موتورهای جستجو کمک می کنند تا موضوع یک صفحه را درک کنند. بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا به شما این امکان را می‌دهند که نحوه ساختار URL خود را انتخاب کنید.

اگر یک سایت جدید را از ابتدا راه اندازی می کنید، منطقی است که با واضح ترین و توصیفی ترین ساختار پیش بروید. که احتمالا بهترین انتخاب عنوان پسب یا صفحه می باشد.

استفاده از تاریخ در URL ها نیز عمل بدی است زیرا ممکن است بخواهید در آینده پست ها را به روز کنید.

اگر یک وب سایت آنلاین را بهینه می کنید، هرگز ساختار URL را تغییر ندهید ، حتی اگر آدرس بهینه نباشد. انجام این کار می تواند تمام امتیاز سئوی صفحه شما را از بین ببرد.

 

  • یک افزونه سئو خوب نصب کنید

تعداد زیادی پلاگین برای سئو وجود دارد که میتوانید بر روی سایت خود نصب کنید ما از یواست استفاده میکنیم اما امروزه Rank Math پیشرفت و محبوبیت فوق العاده ای داشته است.نصب هم بسیار ساده است و می توانید به بخش افزونه ها رفته ، سرچ کنید و پلاگین مورد نظر خود را نصب کنید.

 

        3.چگونه سئو کنیم

در این مرحله شما باید یک استارت مناسب برای شروع کارتان داشته باشید. اما این فقط شروع راه است . سئو یک فرآیند مداوم است که باید به مرور و همیشگی بر روی سایت شما انجام شود که شامل چهار مرحله است :

  • تحقیق کلمات کلیدی

تحقیق کلمات کلیدی فرآیندی برای یافتن آن چیزی است که مشتریان شما به دنبال آن هستند، اینکه این عبارات چقدر ترافیک می توانند برای شما ارسال کنند و رتبه بندی برای آنها چقدر دشوار است. بیایید اصول هر یک از این مراحل را بررسی کنیم.

الف) کلمات کلیدی را پیدا کنید : درک اینکه مشتریان شما و مخاطبان دنیای وب به دنبال چه چیزهایی هستند، اولین مرحله از فرآیند تحقیق کلمات کلیدی است. تا زمانی که این عبارات کلیدی را پیدا نکنید نمی توانید شروع به ایجاد صفحات و مطالبی کنید که در موتورهای جستجو رتبه بندی شوند و بتوانند ترافیک موثر خوبی را برای شما ایجاد کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تحقیق کلمات کلیدی مقاله کلمات کلیدی چیست و چگونه انتخاب می شوند را مطالعه بفرمایید.

 

ب) ترافیک آن کلمات را بررسی کنید : تقریباً هر ابزار تحقیق کلمه کلیدی، حجم جستجوی ماهانه تخمینی را برای کلمات کلیدی پیدا می کند، شما می توانید این حجم جستجو را از طریق ابزارهای مختلفی مانند google keyword planner ، Ahrefs و سایر ابزارهای دیجیتال مارکتینگ بررسی کنید.

حجم جستجو معمولاً راهی معقول برای تخمین پتانسیل ترافیک نسبی کلمات کلیدی است. به طور کلی، صفحاتی که کلمات کلیدی با حجم بالا را هدف قرار می دهند، معمولا ترافیک بیشتری را نسبت به صفحاتی که کلمات کلیدی کم حجم را هدف قرار می دهند، به سمت وب سایت شما هدایت می کنند.

 

ج) بررسی سختی کلمه کلیدی : حتی اگر یک کلمه کلیدی مرتبط با کسب و کار شما به نظر برسد و پتانسیل ترافیک بالایی داشته باشد، رتبه بندی برای آن همیشه آسان نخواهد بود.

موارد زیادی در سختی رتبه‌بندی یک کلمه کلیدی نقش دارند، اما تعداد وب‌سایت‌های مرتبط و برجسته که به صفحات مربوطه پیوند می‌دهند، مسلماً مهمترین آنهاست. گوگل در راهنمای خود در مورد نحوه عملکرد جستجو در مورد این صحبت می کند:

اگر سایر وب سایت های برجسته و مرتبط در مورد موضوعی خاص به یک صفحه پیوند دهند، این نشانه خوبی مبنی بر بالا بودن کیفیت اطلاعات آن صفحه می باشد.

برای درک میزان سختی یک عبارت کلیدی ، وب سایت های زیادی هستند که اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربران قرار می دهند اما پیشنهاد مهرزاد وب ، سایت Ahref می باشد که درجه سختی کلمات را در یک رتبه بندی از صفر تا صد بررسی می کند و درجه سختی هرچه به 100 نزدیک تر باشد کسب رتبه در نتایج مربوط به آن عبارت کلیدی سخت تر خواهد بود.

 

 

  • سئو داخلی

سئو داخلی شامل ایجاد محتوای متناسب با نیاز کاربران و مخاطبان و بهینه سازی آن صفحه برای کاربران و موتورهای جستجو برای درک بهتر مطلب می باشد. بسیاری از مردم فکر میکنند قرار دادن کلمات کلیدی در متن همه چیز است که البته این موضوع اشتباه است. موارد بسیار زیاد دیگری نیز در سئو داخلی تاثیر دارند.

بیایید اصول اولیه نحوه بهینه سازی یک صفحه برای رتبه بندی در موتورهای جستجو را بررسی کنیم.

الف) محتوا را با نیاز کاربران همراستا کنید: اگر محتوای شما در راستای نیاز کاربران نباشد شانس شما برای کسب رتبه در کلمه کلیدی مورد نظر بسیار کم می باشد.

از آنجایی که گوگل بهتر از هر کسی می‌داند جستجوگران به دنبال چه چیزی هستند، بهترین راه برای درک بهتر از هدف سرچ کاربران ، بررسی نقاط اشتراک صفحات وب سایت های برتر در جستجو میباشد. برای این کار عبارت کلیدی مورد نظر را سرچ کنید و ببینید سایت های دارای رتبه ی بالا چه نقاط اشتراکی با یکدیگر دارند.

برای مثال اگر عبارت کلیدی ” خرید ماشین لباسشویی ” را در گوگل جستجو کنید متوجه خواهید شد لیستی از فروشگاه های اینترنتی هستند که در صفحه ی خود انواع ماشین های لباسشویی و قیمت های آن ها را به صورت کامل لیست کرده اند. این جستجو به شما کمک میکند که درک بهتری از هدف کاربران در جستجوی چنین عبارتی داشته باشید.

ب) یک URL توصیفی ایجاد کنید : برای هر صفحه یا پستی که منتشر می کنید، باید یک URL توصیفی را تنظیم کنید که بخشی در انتهای آدرس صفحه می باشد.

 

بهتر است لینک صفحه ی ما توصیفی از محتوای صفحه باشد تا هم کاربر و هم موتور جستجو بتوانند درک بهتری از آن داشته باشند. برای مثال اگر صفحه ی شما در مورد شلوار جین مشکی است طبیعتا بهتر است آدرس صفحه ی شما به این صورت باشد :

yourwebsite.com/black-mens-jeans/

  • تگ عنوان را جذاب و قانع کننده بنویسید

برچسب‌های عنوان پیوندهای آبی رنگی هستند که در نتایج جستجو نمایش داده می‌شوند. این یکی از سلاح‌هایی است که باید جستجوگران را ترغیب کنید تا روی صفحه شما کلیک کنند، بنابراین مهم است که آن را تا حد ممکن متقاعد کننده و جذاب بنویسید. ساده ترین راه برای انجام این کار، همسان کردن این تگ با هدف کاربران می باشد.

به عنوان مثال، اگر به عناوین نتایج برتر برای “بهترین بلندگوی بلوتوث” نگاه کنیم، چند مورد مشترک وجود دارد:

همه آنها حاوی سال هستند. این نشان می دهد که تازگی برای جستجوگران مهم است. صحبت های زیادی در مورد قابلیت حمل و نقل وجود دارد. این به یک ویژگی مهم اشاره می کند. با استفاده از این اطلاعات ، به نظر می رسد که این برچسب عنوان بسیار خوبی برای این صفحه یا محتوا باشد.

بهترین بلندگوهای بلوتوث قابل حمل (2021)

 

  • بهینه سازی تصاویر

تصاویر می توانند در گوگل رتبه بندی شوند و ترافیکی را برای وب سایت شما داشته باشند. حالا چگونه تصاویر خود را بهینه سازی کنیم :

الف) نام های مناسبی برای آن ها انتخاب کنید :  نام فایل ها به گوگل کمک می کند تا تصویر را درک کند، بنابراین cat.png بهتر از IMG_948493.png است.

ب) از نگ alt استفاده کنید : تگ alt یک ویژگی است که تصویر را به کمک آن میتوان توصیف کرد و در زمانی نمایش داده می شود که تصویر به هر دلیلی به درستی بارگزاری نشود. اکثر سیستم های مدیریت محتوا دارای یک فیلد ورودی برای متن جایگزین هنگام آپلود تصویر هستند.

ج) حجم آن ها را کاهش دهید: از طریق افزونه های وردپرسی مختلف و همچنین فتوشاپ یا سایت ها و ابزارهای آنلاین می توانید حجم تصاویر را بدون افت کیفیت کاهش دهید.

 

  • لینک سازی

پیوندهای سایر وب‌سایت‌ها مانند «رای» عمل می‌کنند و به Google نشان می‌دهند که مردم و وب سایت های دیگر محتوای شما را با کیفیت می دانند. لینک ها مسلماً مهمترین عامل رتبه بندی هستند، اما بدست آوردن موارد خوب همیشه آسان نیست.

بیایید نگاهی به چند تاکتیک ایجاد لینک بیندازیم.

الف) وبلاگ نویسی مهمان : وبلاگ نویسی مهمان جایی است که شما یک مطلب برای وب سایت دیگری می نویسید.

ب) تکنیک آسمان خراش : تکنیک آسمان‌خراش جایی است که با ایجاد محتوای بهتر از آنچه که مردم قبلاً به آن پیوند داده اند، پیوند دریافت می‌کنید.

روند کار به این صورت است :

یک محتوای مرتبط که تعداد زیادی بک لینک دارد را پیدا کنید. یک محتوای قوی تر و کام تر ایجاد کنید  از کسانی که به آن لینک داده اند بخواهید به جای آن به شما لینک بدهند.

یکی از راه های خیلی عالی برای یافتن این مطالب بخش content explorer  در وب سایت ahref می باشد. فقط کافی است یک موضوع را جستجو کنید، سپس صفحاتی که دامنه های زیادی به آن ها لینک داده اند را فیلتر کنید.

به دنبال محتوایی باشید که بتوانید آن را بهبود ببخشید و قوی تر از محتوای موجود بنویسید. سپس می توانید بک لینک های موجود این URL را پیدا کرده و با آن ها ارتباط برقرار کنید تا به محتوای شما لینک بدهند.

 

  • لینک رقبا را بررسی کنید

درک نحوه ی جذب بک لینک توسط رقبای حوزه کاری خود، بهترین روش برای تعیین استراتژی لینک سازی و دریافت لینک می باشد. اگر بتوانید یک الگو در نحوه ی لینک سازی سایر رقبای خود پیدا کنید ، خواهد فهمید چه روشی برای شما مفیدتر خواهد بود.

برای این کار می توانید عبارت کلیدی مد نظر خود را سرچ زده ، بک لینک سایت های برتر را از طریق ابزارهای گوگل پیدا کنید و با بررسی آن ها سعی کنید یک الگوی مناسب از نحوه ی لینک سازی و دریافت لینک آن ها استخراج کرده و  آن را با کمی بهبود به عنوان استراتژی خود در نظر بگیرید. این موضوع به شدت می تواند به شما در این مسیر کمک کند.

 

  • بررسی سئو تکنیکال

سئوی تکنیکال فرآیندی است که به موتورهای جستجو مانند گوگل کمک می کند که صفحات شما را ایندکس کنند ، محتوای آن را بهتر بفهمند و در رتبه بندی های موتور جستجو قرار دهند.

        4.چگونه در سئو به موفقیت برسیم؟

در این مرحله، شما باید درک بسیار خوبی از سئو داشته باشید. اما چگونه باید عملکرد خود را ارزیابی کنید؟ بهترین راه بررسی میزان ترافیک وب سایت شما از طریق جستجوهای ارگانیک می باشد. با این حال، در حالی که توجه به ترافیک و رتبه بندی ارگانیک ضرری ندارد، این دو مورد به عنوان معیارهایی شناخته می شوند که ارتباط زیادی با اهداف بازاریابی و تجاری شما ندارند و ردیابی معیارهایی که تأثیر واقعی بر کسب و کار دارند بسیار بهتر است.

بیایید فقط چند مورد از این معیارها را بررسی کنیم:

  • نظارت بر سهم ارگانیک برند ( SOV )

Organic SoV نمایان بودن نام تجاری شما در نتایج جستجو در مقایسه با رقبا است. این مهم است زیرا بین SoV و سهم بازار رابطه وجود دارد. می توانید SoV ارگانیک را در ردیاب رتبه Ahrefs ردیابی کنید.

 

  • ردیابی تبدیل ها از ترافیک ارگانیک

تبدیل زمانی اتفاق می افتد که یک بازدید کننده در سایت همان اقدامی را انجام دهد که شما مد نظر داریدکه این اقدام می تواند هرچیزی شامل یک خرید یا ثبت یک شماره تلفن یا حتی دنبال کردن یک لینک باشد.

از طریق Google Analytics ، می‌توانید تبدیل‌ها را برای خرید و تقریباً هر چیزی که دوست دارید دنبال کنید. سپس می‌توانید تبدیل‌ها را از ترافیک ارگانیک فیلتر کنید و نتایج مختلف را باهم مقایسه کنید تا متوجه شوید تلاش هایی که برای سئو انجام داده اید تا چه اندازه کارساز بوده اند.

 

        5.ابزارهای رایگان سئو

بسیاری از ابزارهای سئو ، هزینه های زیادی را ماهیانه برای ما دارند اما از آن جایی که این یک مطلب ساده و مقدماتی می باشد احتمال فراوان دارد که شما هنوز آماده ی سرمایه گذاری بر روی این شغل نیستید پس بهتر است تا شمارا با ابزار های رایگان این زمینه آشنا کنیم :

  • ابزار تحقیق کلمات کلیدی

الف) google keyword planner : ایده های منحصر به فرد کلمه کلیدی را پیدا کنید.

ب) keyword generator : صدها ایده برای کلمه کلیدی ایجاد کنید.

ج) SERP : کلمه هایی که کاربران سرچ کرده اند را پیدا کنید.

د) keyword difficulty checker : میزان سختی عبارات کلیدی را بررسی کنید.

 

  • ابزار بررسی سئو داخلی

الف) yoast seo : تگ عنوان و توضیحات متا را به پست ها و صفحات وردپرس اضافه کنید و عملکرد خود را به بررسی کنید.

ب) ahref webmaster tools : برچسب‌های عنوان، توضیحات متا و تگ alt تصاویر را در هر جایی از سایت خود پیدا کنید.

 

  • ابزارهای لینک سازی

الف) HARO : روزانه فرصت های لینک سازی را دریافت کنید.( البته از نظر فنی بیشتر یک سرویس است تا یک ابزار)

ب) gmail : برای لینک دادن به مشتریان ، ایمیل های ارتباطی ارسال کنید. بدون نیاز به نرم افزار خاصی.

 

  • بررسی سئو تکنیکال

الف) google search console : خطاهای ایندکس، مشکلات سرعت صفحه و موارد دیگر را پیدا کنید.

ب) ahref webmaster tools : بیش از 100 مشکل SEO را در وب سایت خود از جمله بسیاری از مسائل فنی را پیدا کنید.

 

جمع بندی :

مطالب گفته شده در بالا به صورت یک مقدمه از اصول اولیه ی سئو می باشد. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی سئو می باشید می توانید سایر مطالب وب سایت مهرزاد وب را مطالعه بفرمایید و در صورت نیاز برای مشاوره و یا خدمات سئو در کرج با ما تماس بگیرید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *