دسته‌بندی نشده

چگونه یک وب سایت بسازم؟

چطور به وسیله cms یک وب سایت بسازیم؟

 

مطالعات نشان می دهد که 76 درصد از افراد قبل از مراجعه حضوری به یک کسب و کار ، به صورت  آنلاین تحقیق می کنند. این بدان معناست که داشتن یک وب سایت برای شرکت ها به اندازه داشتن یک شماره تلفن ضروری است.

شاید شما در حال راه اندازی یک کسب و کار جدید یا توسعه نام تجاری شخصی خود هستید.

یا شاید شما به دنبال به روز رسانی وب سایت قدیمی شرکت خود هستید. در هر صورت ، ایجاد یک وب سایت جدید می تواند بسیار طاقت فرسا باشد ، به ویژه بدون تخصص فنی یا بودجه ای برای توسعه دهندگان وب.

 

قدم هایی برای ساخت یک وب سایت

 

ما یک راهنمای جامع و گام به گام برای ایجاد یک وب سایت گردآوری کرده ایم. از همه بهتر ، برای ایجاد یک برنامه نویس ، طراح وب یا بودجه زیاد نیاز ندارید – فقط باید مراحل زیر را دنبال کنید.

 

  1. یک سیستم سایت ساز یا یک CMS را انتخاب کنید
  2. یک شرکت هاستینگ را انتخاب کنید
  3. یک دامنه ثبت کنید
  4. یک تم یا قالب برای سایت خود انتخاب کنید
  5. طراحی قالب خود را اختصاصی کنید
  6. پلاگین های مورد نیاز را در سایت نصب کنید
  7. صفحاتی به سایت خود اضافه کنید
  8. محتوا بنویسید
  9. تنظیمات را نهایی کنید

 

به طور کلی ، قبل از راه اندازی سایت خود ، این مراحل را انجام می دهید. اما قبل از شروع ، باید یک پلت فرم را انتخاب کنید.

ما در اینجا به بررسی ساخت یک وب سایت با سیستم مدیریت محتوا (CMS) می پردازیم.

 

آیا تصمیم گرفته اید که از سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید؟ چطور یک وب سایت با استفاده از CMS  بسازیم؟

  1. انتخاب cms

بهترین سیستم CMS برای تجارت شما با نیازها و اهداف سایت شما مطابقت دارد. شایان ذکر است که در حالی که.وردپرس ، جوملا و دروپال رایگان هستند ، باید هزینه نام های دامنه ، گواهی SSL ، میزبانی وب ، قالب ها را بپردازید که این موارد شامل هزینه های راه اندازی سایت می باشد.

انتخاب سخت خواهد بود ، اما ما اینجا یک سری مطالب برای شما آماده کرده ایم تا با مطالعه ی آن اه انتخاب بهتری داشته باشید.

  • بهترین سیستم های CMS امروزه و نحوه انتخاب یکی از آنها
  • ویژگی هایی که CMS شما به طور کامل نیاز دارد
  • بهترین سیستم های مدیریت محتوا برای SEO و چر
  • دروپال ، وردپرس یا جوملا ؟ کدام یک برای شما مناسب تر است

 

هنگامی که بهترین بستر CMS را برای نیازهای خود انتخاب کردید ، مرحله دوم را ادامه دهید.

 

 

  1. انتخاب هاست مناسب

میزبانی وب سرویسی است که افراد یا مشاغل را قادر می سازد وب سایتی را در اینترنت اجرا کنند. ارائه دهنده خدمات ، معروف به میزبان وب ، فایل های وب سایت شما را در سروری امن ذخیره می کند که در آن کار می کند و سپس آن محتوای وب را به بازدیدکنندگانی که آدرس اینترنتی شما را در مرورگر خود تایپ می کنند ، نمایش می دهد.

شما باید ارائه دهنده میزبانی خود را پیدا کنید ، که به زمان و تحقیقات زیادی نیاز دارد. صدها میزبان وب در بازار وجود دارد. هر کدام ممکن است انواع مختلفی از میزبانی را ارائه دهند ، از جمله هاست اشتراکی ،  VPS  و هاست اختصاصی.

بیایید به طور خلاصه تفاوت های زیر را بررسی کنیم.

 

  • هاست اشتراکی :

در هاست اشتراکی ، وب سایت شما ، سرور و منابع را با سایر وب سایت ها به اشتراک می گذارد. این محبوب ترین نوع میزبانی است ، به ویژه در میان صاحبان سایت های جدید ، زیرا ارزان ترین گزینه است.

  • VPS :

اگر به دنبال راه حل میزبانی سرور خصوصی مجازی هستید ، سایت شما روی سرور مجازی قرار می گیرد. با این حال ، به طور خاص منابع سرور را برای سایت شما جدا می کند. این بدان معناست که سایت شما می تواند حجم بیشتری از ترافیک معمولی را اداره کند. این جایگزین گرانتری برای میزبانی مشترک است.

  • سرور اختصاصی :

با یک سرور اختصاصی ، سایت شما روی سروری قرار می گیرد که منابع و فضا فقط برای سایت شما رزرو شده است. اگر ترجیح می دهید سرور را با هیچ وب سایت دیگری به اشتراک نگذارید ، می توانید به میزبانی سرور اختصاصی ارتقا دهید.

 

تقریباً هر میزبان وب میزبانی مشترک را ارائه می دهد. با این حال ، از آنجا که وب سایت شما باید همان سرور را با بسیاری از وب سایت های دیگر به اشتراک بگذارد ، نمی تواند حجم بالایی از ترافیک را پشتیبانی کند و بیشتر در برابر هکرها و سایر تهدیدات امنیتی آسیب پذیر است.

 

مطالعه ی بیشتر در مورد میزبانی وب سایت :

  • راهنمای نهایی میزبانی وب
  • میزبانی VPS چیست؟چرا ممکن است بهترین گزینه برای سایت شما باشد
  • بهترین ارائه دهندگان میزبانی وردپرس

 

 

  1. انتخاب نام دامنه ی وب سایت

 

بعد از اینکه سیستم مدیریت محتوا و نوع هاست خود را انتخاب کردید ، نوبت به انتخاب نام دامنه خواهد رسید.

 

خرید نام دامنه معمولاً ارزان و آسان است . شما می توانید با مراجعه  به سایت های فروشنده ی دامنه ، دامنه ی مناسب خود را انتخاب کنید و بع از خرید آن را به سرویس هاست خود متصل کنید

اینجاست که مشکل می شود. شما باید نام دامنه را تا حد ممکن با نام شرکت خود انتخاب کنید ، اما با بیش از میلیاردها وب سایت امروزه ، ممکن است نام شرکت شما قبلاً گرفته شده باشد. با کلمات بازی کنید تا بتوانید مناسب ترین عنوان را انتخاب کنید.

به یاد داشته باشید که بهتر است از خط تیره ، اعداد استفاده نکنید.

پس از انتخاب و پرداخت هزینه نام دامنه ، معمولاً حساب های شخصی ایمیل را نیز به آن متصل می کنید ، بنابراین مطمئن شوید که نام درست و مناسبی را برای هویت کسب و کار آنلاین خود انتخاب کرده اید.

 

مطالعه ی بیشتر در مورد دامنه و ثبت آن:

  • چگونه می توان یک نام دامنه انتخاب کرد
  • هر آنچه باید در مورد دامنه های سفارشی بدانید

 

  1. انتخاب یک قالب مناسب برای سایت

 

قالب ها به شما این امکان را می دهند که بدون نیاز به کدگذاری HTML و CSS  ظاهر وب سایت خود را تغییر دهید. قالب ها از مجموعه ی پوسته  ها ، ماژول ها ، تصاویر و محتوایی تشکیل شده اند که طراحی کلی سایت شما را کنترل می کنند.

نکته مهم در انتخاب قالب واکنش گرا بودن قالب است تا در تمامی دستگاه ها و موبایل و تبلت به خوبی قابل استفاده باشد.

 

در نهایت ، هیچ کس کسب و کار شما را بهتر از شما نمی شناسد. وقت بگذارید و در نظر بگیرید که کدام قالب  به بهترین نحو نشان دهنده نام تجاری شما است و به احتمال زیاد برای معرفی شما در بازار آنلاین مناسب تر خواهد بود.

توجه داشته باشید که شما باید از فونت هایی که به سختی خوانده می شوند یا پس زمینه های پر زرق و برق که می تواند بازدید کننده را از درک پیام اصلی شما منحرف کند ، دوری کنید.

اگر نمی توانید یک قالب رایگان با مشخصات مناسب پیدا کنید ، سعی کنید در فروشگاه های اینترنتی معتبر به دنبال قالب های حرفه ای باشید.

 

در صورت انتخاب وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود می توانید از مطالب زیر بهره ببرید :

  • راهنمای انتخاب حرفه ای قالب های وردپرس
  • بهترین قالب های وردپرس برای مشاغل کوچک
  • نحوه استفاده از چندین تم وردپرس در صفحات وب خود
  • بهترین تم های تمیز وردپرس

 

        5.قالب را سفارشی سازی کنید

شما نمی خواهید سایت شما شبیه به سایت دیگران باشد ، بنابراین باید قالب را به دلخواه خود سفارشی کنید.

در اکثر سیستم ها ، می توانید پالت رنگ را تغییر دهید ، تصاویر را جایگزین کنید ، نمادهای رسانه های اجتماعی را وارد کنید ، فرم ها و منوهای شخصی شده را اضافه کنید و اندازه ، رنگ و فونت دکمه ها را تغییر دهید. این بهترین قسمت در ساخت وب سایت شما خواهد بود: ظاهر آن را همانطور که می خواهید انجام دهید.

 

        6.صفحات را به سایت اضافه کنید

در مرحله بعد ، زمان اضافه کردن صفحات به سایت شما فرا رسیده است. حداقل باید این موارد را به سایت اضافه کنید:

  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه خدمات
  • محصولات
  • وبلاگ

به عنوان مثال ، اگر “خدمات بازاریابی دیجیتال” را ارائه می دهید ، باید صفحاتی با عنوان “بسته های بازاریابی رسانه های دیجیتال” و “خدمات بازاریابی موتورهای جستجو” در زیر مجموعه خدمات بازاریابی دیجیتال ایجاد کنید.

بهترین پیشنهاد ما این است که موضوع صفحه خود یا کلمه کلیدی مورد نظر خود را در عنوان این صفحات جدید قرار دهید.

به جای داشتن صفحه ای با عنوان “خدمات” ، عنوان آن را “خدمات بازاریابی دیجیتال” قرار دهید. شما باید همین کار را برای صفحه اصلی خود انجام دهید. شما نباید عنوان آن “خانه” بگذارید. در عوض ، عنوان آن را “متخصص بازاریابی دیجیتال – نام شما” بگذارید.

عنوان شما در نتایج جستجو نشان داده می شود ، بنابراین نقش مهمی در گفتن آنچه شما انجام می دهید ، دارد.

در اینجا منابع بیشتری برای ایجاد عناوین صفحه وجود دارد:

  • عنوان وب سایت (برچسب عنوان) چیست و چرا برای سئو اهمیت دارد؟
  • چگونه می توان عنوان اصلی صفحه را با سئو در ذهن نوشت

 

        7.محتوای بهینه بنویسید

بدون شک این مهمترین مرحله است. وقت آن است که محتوای بهینه ای بنویسید تا در همه صفحاتی که ایجاد کرده اید قرار دهید. ایده های محتوا را از رقبای خود بگیرید و فراموش نکنید که حداقل 800 کلمه در هر صفحه را هدف قرار دهید.

با این حال ، به یاد داشته باشید که همیشه می توانید بعداً برای نوشتن مطالب بیشتر اقدام کنید. بنابراین اگر ابتدا می توانید صفحات کوتاهی بنویسید ، بسیار خوب است. تاریخ مشخصی را تعیین کنید و ادامه ی مطلب را در آن تاریخ منتشر کنید و مطالب خود را گسترش دهید.

محتوای خود را در ویرایشگری مانند word بنویسید و مطمئن شوید نسخه شما عاری از خطا است . هنگام بارگذاری تصاویر ، حتماً آنها را از قبل با ابزاری مانند Toolur یا TinyJPG فشرده کنید. این مراحل به شما در بهبود رتبه و جایگیری در گوگل کمک می کند.

مقالات زیر را در مورد نحوه نوشتن محتوای بهینه بررسی کنید:

  • راهنمای نهایی تولید محتوا
  • محتوا نویسی چیست؟ نکات اضافی برای بالا بردن محتوای خود به سطحی بالاتر
  • نکات مهم در نگارش محتوای بلند
  • راهنمای نهایی سئوی داخلی
  • نحوه انجام کلمات کلیدی برای SEO: راهنمای مبتدیان

 

        8.تنظیمات کلی وب سایت را انجام دهید

قبل از آنلاین شدن سایت باید تنظیمات نهایی سایت را انجام دهید و آن را ثابت کنید. این همان لیستی است که اگر سایت خود را بر روی پلت فرم سیستم مدیریت محتوا راه اندازی می کنید ، از آن عبور خواهید کرد.

  • عناوین صفحه
  • هدر سایت
  • توضیحات متا
  • توضیحات متن تصاویر
  • نشانه گذاری ها
  • آدرس های صفحات
  • پیوندهای داخلی
  • واکنشگرا بودن سایت
  • سرعت وب سایت

اطمینان حاصل کنید که عنوان و عنوان سایت را در “تنظیمات” سازنده وب سایت خود وارد کرده اید. آدرس های اینترنتی را بررسی کنید آیا آنها برای جستجو بهینه شده اند؟

 

        9.پلاگین ها و افزودنی های مورد نیاز را نصب کنید

در نهایت ، به سایت خود نگاهی بیندازید و دریابید که چه چیزی را از دست داده اید. در حالت ایده آل ، سیستم مدیریت محتوای شما تمام افزونه هایی را که برای گسترش عملکرد سایت خود نیاز دارید ارائه می دهد.

توجه به این نکته ضروری است که بسته به پلتفرمی که استفاده می کنید ، این افزونه ها ممکن است متغیر باشند و امکانات متفاوتی را به شما ارائه دهند، شاید بخواهید از امنیت وب سایت وردپرس خود برای محافظت از داده های مشتری اطمینان حاصل کنید. در این صورت ، افزونه Wordfence Security  را برای محافظت از سایت در برابر حملات ، بدافزارها و سایر تهدیدها بر روی سایت خود نصب کنید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *