طراحی و گرافیک

آیا می توانم طراح گرافیک باشم؟

آیا می توانم یک طراح گرافیک باشم؟ 6 سوال کاربردی برای کمک به شما

 

چه مجموعه جزواتی باشد که هنگام انتظار برای قرار ملاقات با دندانپزشک مرور می کنید ، یا یک نمودار جذاب که در خبرخوان رسانه های اجتماعی توجه شما را به خود جلب می کند یا بیلبورد تبلیغاتی برای رستوران جدید در شهر ، شما دائماً با تصاویری که برای جذب شدن شما از طراحی گرافیک استفاده کرده اند ، احاطه شده اید.

شاید شما اغلب خود را در حال ارزیابی این طرحها می بینید – اینکه آیا یک ترکیب رنگ متفاوت بیشتر جذاب بوده یا یک طرح جایگزین می تواند اطلاعات مهم را بهتر نمایش دهد. خلاقیت ذاتی و توجه شما به جزئیات ممکن است باعث شود شما فکر کنید ، “آیا من باید یک طراح گرافیک باشم؟”

این ویژگی های طبیعی می تواند شما را کاملاً مناسب این رشته کند. اما چند ویژگی دیگر نیز وجود دارد که طراحان بزرگ گرافیک از آن ها استفاده می کنند.  در این مقاله همراه ما باشید تا بفهمید آیا می توانید یک طراح حرفه ای و خلاق باشید یا خیر.

1.آیا من همه کاره هستم؟

 

 

طراحان گرافیک معمولاً به صورت همزمان باید بر روی پروژه های مختلفی کار کنند. طراحان داخلی نیز اغلب خود را درگیر انواع پروژه های متنوع می کنند. از بنرهای وب سایت و تصاویر شبکه های اجتماعی گرفته تا برگه های فروش و چاپ کاتالوگ ها.

برای کسانی که مسیر فریلنسری در طراحی را انتخاب می کنند ، این لیست مسئولیت فراتر نیز می رود. آن ها باید بازاریابی ، حسابداری ، مشتری مداری و موارد دیگر را مدیریت کنید. صرف نظر از اینکه در کدام محیط کاری طراحی گرافیک ( فریلنسری یا کارمندی ) قرار دارید ، سازگار بودن و توانایی انجام چندین کار برای شما بسیار ضروری است.

 

2.آیا تغییر را قبول می کنم؟

 

دنیای طراحی گرافیک به طور مداوم در حال پیشرفت است. تکنیک ها و فن آوری های جدید هر ساله معرفی می شوند ، به همین دلیل تعهد به یادگیری مادام العمر برای ایجاد یک حرفه طراحی پایدار مهم است.

دنیای فناوری که به طور چشمگیری در حال رشد و دگرگونی است ، تأثیر بسزایی در زمینه طراحی گرافیک دارد. آیا شما از دانستن جدیدترین ویژگی های نرم افزار طراحی هیجان زده اید؟ آیا وقت خود را برای یادگیری تکنیک جدیدی که مدیریت کار شما را کارآمدتر می کند اختصاص می دهید؟ اگر تمایل به مقاومت در برابر تغییر دارید ، ممکن است بخواهید مسیر شغلی متفاوتی را در نظر بگیرید.

 

3.آیا من صبور هستم؟

 

بیشتر کارهای یک طراح گرافیک توسط مشتریانی سفارش داده می شود که اغلب در میانه ی راه حتما شامل تجدید نظر خواهند شد. و شما همیشه باید این انتظار را داشته باشید که در میانه ی راه طرح های شما با درخواست کارفرما شامل تغییراتی شود.

در حالی که روش هایی برای برقراری ارتباط مثبت بین شما و مشتری وجود دارد ، شما همچنان به عنوان یک طراح صبور خواهید بود. هر مشتری و پروژه ای متفاوت است و همه آنها قبل از اینکه همه راضی شوند ، می توانند به اصلاحات و تغییرات متعددی نیاز داشته باشند.

 

4.آیا اهل کار تیمی هستم؟

 

درست است که طراحان گرافیک برای خلق آثار، مقدار زیادی از وقت خود را صرف کار انفرادی می کنند ، اما زمان تولید تنها بخشی از کار است. بقیه کارهای آنها بیشتر به همکاری متکی است. این واجب است تا بتوانید با مشتری و همچنین اعضای تیم خود در مورد ایده ها و مفاهیم مذاکره کنید.

در هر برهه از زمان ، می توانید با توسعه دهندگان مختلف همکاری کنید ، با طراح دیگری در یک پروژه کار کنید یا گروهی از طراحان دیگر را رهبری کنید. این به این معنی است که شما باید خواسته های مشتریان و همکاران خود را در نظر گرفته و در عین حال نظر حرفه ای خود را درباره چگونگی جذابیت یک پروژه بیان کنید. این می تواند یک چالش باشد زیرا طراحی گرافیک یک زمینه ذهنی است. شما حتی اگر مخالف باشید به کمی درایت و تمایل به گوش دادن نیاز دارید.

 

5.آیا می توانم انتقادات را تحمل کنم؟

 

قطعا در طی پروژه های خود ، شما سرانجام به عقیده ای متفاوت از نظر خود برخورد خواهید کرد. در هنگام دریافت نظرات مخالف و انتقادی امیدتون رو از دست ندید و احساس ضعف نکنید. اما در پایان ، باید به خواسته های مشتری احترام بگذارید و برای رسیدن به طرح ایده آل تلاش کنید.

به عنوان یک طراح گرافیک ، ایده ها و طرح های شما همیشه برای دیدن دیگران انتقاداتی را به وجود خواهد آورد. این می تواند هم خوب باشد و هم بد. اگر بخواهید آن را بپذیرید ، انتقاد سازنده و متفکرانه می تواند منجر به رشد حرفه ای شود.

نکته اصلی این است که ذهنیت باز داشته باشید و انتقادات را جدی بگیرید.

 

6.آیا من حل کننده مسائل هستم؟

 

هر پروژه باید یک مشکل خاص را حل کند وظیفه شما به عنوان یک طراح گرافیک یافتن موثرترین راه برای دستیابی به هدف موجود است.

برخی از درخواستها چالش برانگیزتر خواهد بود. اگر طرز فکری دارید که مشکلات را به عنوان فرصت های مهیج درک می کند ، حتی اگر چندین بار تلاش و ویرایش انجام شود ، در تأمین نیازهای مشتری موفق خواهید بود.

 

آیا در آینده شما طراح گرافیک می شوید؟

دفعه بعدی که یک بیلبورد چشم نواز یا یک وب سایت جذاب می بینید ، و به ذهن شما می رسد که “آیا من باید یک طراح گرافیک باشم؟” دوباره به این سوالات فکر کنید. خلاقیت طبیعی شما می تواند میسر کننده ی مسیر سخت شما باشد ، اما ویژگی های ذکر شده در بالا به شما کمک می کند تا حرفه خود را به مرحله بعدی برسانید.

در مقاله “چیزهایی که دوست داشتم قبل از طراح شدن ، کسی به من میگفت” موارد و بخشهای خوب در زمینه طراحی گرافیک را کشف کنید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *