طراحی و گرافیک

طراحی گرافیک چیست؟

فهرست مطالب

طراحی گرافیک سایت چیست؟

 

طراحی گرافیک سایت چیست

 

طراحی گرافیک سایت بخشی از طراحی گرافیکی است که عمدتاً بر روی وب سایت ها و طراحی نرم افزارهای کاربردی تمرکز دارد. این شامل ترکیبی مناسب از برنامه نویسی کامپیوتر، خدمات و تکنیک های طراحی رابط کاربری گرافیکی UX است. یک وبسایت که به خوبی طراحی شده باشد حاوی محتوایی خواهد بود که به راحتی قابل دسترس باشد و به شیوه جذابی ارائه شده باشد.

طراحان گرافیک حرفه ای سایت جنبه های بازاریابی هر وب سایت را با معیارهای طراحی وب گرافیکی همسو میکنند. آنها همچنین اطمینان حاصل می کنند که همه طرح ها، معنای مناسبی را نشان می دهند و اطلاعات را به طور دقیق به مخاطبین وبسایت منتقل می کنند. در این مطلب در مورد مسئولیت های کلیدی طراحان گرافیک سایت و نحوه کمک آنها به کسب و کارها با بررسی دقیق صحبت خواهیم کرد.

 

طراح گرافیک چه کاری انجام می دهد؟

 

طراح گرافیک چه کاری انجام می دهد؟

 

از نظر فنی شغل یک طراح گرافیک با برنامه ریزی، ایده ها و هنر شخص ارتباط مستقیمی دارد. نقش‌ها و مسئولیت‌های طراحان حرفه‌ای معمولاً به نیازهای کسب و کار مخاطب بستگی دارد.نگاهی میندازیم به مسئولیت های کلیدی طراحان گرافیک :

 

  1. ایجاد طرح های نوآورانه: طراحان گرافیک حرفه ای در ساخت طرح های بصری که مفهوم یا پیام خاصی را منتقل می کنند، تخصص دارند. آنها همچنین در ایجاد طرح های منحصر به فرد موبایل برای بروشورها، آرم ها، بسته بندی ها، وب سایت ها، تبلیغات و محصولات تبلیغاتی متخصص هستند.
  2. تحقیق و تجزیه و تحلیل مخاطب هدف: قبل از شروع هر پروژه طراحی، تحقیقات بازار و تحلیل مناسب ضروری است. طراحان گرافیک حرفه ای معمولاً در مورد کل ارزش بازار تحقیق می کنند و تقاضای مخاطبان هدف را هنگام طراحی درک می کنند.
  3. همکاری با اعضای تیم و مشتریان: طراحی و توسعه وب یک فرآیند طولانی است و هماهنگی مناسب برای کارآمد نگه داشتن پروژه مهم است. در حین طراحی، طراحان و کارشناسان طراحی UX و UI قویاً با مشتریان و سایر متخصصان مانند کپی‌رایترها، توسعه‌دهندگان، متخصصان بازاریابی و غیره ارتباط برقرار می‌کنند و با آن‌ها همکاری می‌کنند تا تمام نیازهای پروژه را برآورده کنند و با استراتژی‌های بازاریابی هماهنگ شوند.
  4. اصلاح و ویرایش تصاویر: اصلاح و ویرایش تصویر هر دو بخش جدایی ناپذیر طراحی گرافیک هستند. در طول فرآیند طراحی، طراحان حرفه ای معمولا از چندین نرم افزار و ابزار طراحی وب برای ویرایش تصاویر و ایجاد طرح نهایی با سهولت استفاده می کنند.
  5. انتخاب تایپوگرافی، رنگ‌ها و چیدمان طرح: یکی دیگر از مسئولیت‌های اصلی طراحان گرافیک حرفه‌ای، انتخاب طرح‌های تایپوگرافی و طراحی برای پروژه خود است. آنها باید دانش مناسب و درک عمیقی از تایپوگرافی و تئوری رنگ داشته باشند تا اطمینان حاصل شود که طرح نهایی از نظر زیبایی شناسی کاربردی، جذاب و دلپذیر است.
  6. ارائه طرح های نهایی به مشتریان: پس از ایجاد طرح، طراحان حرفه ای آن را برای تایید برای مشتریان ارسال می کنند. پس از دریافت بازخورد، آنها می توانند در صورت نیاز به هر گونه تغییر، فرآیند تغییر را آغاز کنند.
  7. مدیریت چندین پروژه و تعیین ضرب الاجل: طراحان گرافیک ماهر به طور موثر پروژه های طراحی متعدد را مدیریت می کنند و آنها را به موقع تکمیل می کنند. آنها می دانند که چگونه برنامه های کاری خود را انجام دهند تا ضرب الاجل های پروژه را با موفقیت انجام دهند.
  8. پیروی از آخرین ترندها و تقاضاهای بازار: علاوه بر طراحی وب سایت یا لوگو، طراحان گرافیک حرفه ای با ترندهای جدید طراحی و تقاضاهای بازار به روز می شوند تا اطمینان حاصل کنند که محصولی که طراحی می کنند مطابق با استانداردهای فعلی بازار است.

 

جدای از این وظایف، طراحان نقش‌ها و مسئولیت‌های شغلی متفاوتی دارند از جمله:

  • مشاوره با مشتریان برای تعیین محدوده پروژه
  • مشاوره دادن به مشتریان خود در مورد استراتژی های پروژه برای دستیابی به مخاطبان هدف
  • هماهنگی مشتریان با چندین استراتژی و راه حل طراحی
  • ایجاد تصاویری که آدرس یک محصول یا ارسال پیام را دارند
  • توسعه محتوای صوتی/تصویری و گرافیکی برای تصاویر محصول
  • تمرکز بر تغییرات و اصلاحات پیشنهادی مشتریان به منظور انجام طرح نهایی
  • هر طرحی را مرور کنند و در صورت یافتن خطاها، فوراً آن را برطرف کنید

 

 

به دنبال خدمات طراحی UI/UX هستید؟

با طیف گسترده ای از خدمات طراحی UI UX، ما در مهرزاد وب به برندها کمک می کنیم تا یک تجربه کاربری همه جانبه ایجاد کنند.

مهارت هایی که باید یک طراح گرافیک داشته باشد

 

مهارت هایی که باید یک طراح گرافیک داشته باشد

 

چندین مهارت فنی و قابل انتقال وجود دارد که هر متخصص طراحی گرافیک سایت حرفه ای باید از آن برخوردار باشد. برخی از مهارت های درجه یک طراحی عبارتند از:

  1. توجه به جزئیات
  2. هدف گذاری مخاطب
  3. تئوری رنگ
  4. توانایی کار تحت فشار
  5. توسعه وب
  6. تایپوگرافی
  7. رسانه های تعاملی
  8. کد نویسی و برنامه نویسی
  9. برندسازی و تبلیغات
  10. توانایی ایجاد تعادل در بین پروژه های مختلف
  11. استاد مدیریت زمان
  12. مهارت های حل مسئله
  13. مهارت های ارتباطی و تعاملی قوی
  14. توانایی حفظ ثبات
  15. هوش عاطفی
  16. مهارت های همکاری
  17. توانایی پیروی از ترندها و دستورالعمل های برندسازی

ابزارهای مهم و قابل استفاده برای طراحی گرافیک وب سایت

Adobe Illustrator

نرم افزار adobe illustrator

این یک ویرایشگر گرافیک برداری با ویژگی های مختلف است که به شما امکان طراحی لوگوها، طرح ها، نمادها، تایپوگرافی و تصاویر پیچیده را می دهد.

 

نقل از سایت Adobe :

Combine lines, shapes, and color to design incredible illustrations that scale infinitely so you can take them from screens to billboards and beyond.

 

ترجمه : خطوط، اشکال و رنگ ها را برای طراحی تصاویر باورنکردنی با مقیاس بی نهایت ترکیب کنید تا بتوانید آنها را از صفحه نمایش به بیلبوردها و فراتر از آن ببرید.

 

 

Affinity Designer

نرم افزار affinity designer

یک ویرایشگر گرافیک برداری حرفه ای که توسط Serif برای iPadOS، macOS و Microsoft Windows طراحی شده است

Adobe Photoshop

نرم افزار adobe photoshop

یکی از قدرتمندترین ویرایشگرهای گرافیک شطرنجی برای ایجاد تصاویر، نقاشی ها، گرافیک ها و آثار هنری سه بعدی فوق العاده

Canva

نرم افزار canva

یک ابزار طراحی گرافیک آنلاین با کاربری آسان که به ایجاد پوسترهای خلاقانه، جلوه های عکس، اسناد و سایر محتوای بصری کمک می کند.

Adobe InDesign

نرم افزار adobe indesign

این یک نرم افزار پیشرو در صنعت طراحی چیدمان برای ساخت بروشورهای دیجیتال، کارت ویزیت و غیره است.

Figma

نرم افزار figma

این یک برنامه نرم افزاری مشترک است که برای ایجاد طرح های رابط، آرم ها، تصاویر و موارد دیگر استفاده می شود.

نام نرم افزارکاربرد
adobe illustratorطراحی لوگوها، طرح ها، نمادها، تایپوگرافی و تصاویر پیچیده
adobe photoshopایجاد تصاویر، نقاشی ها، گرافیک ها و آثار هنری سه بعدی فوق العاده
canvaایجاد پوسترهای خلاقانه، جلوه های عکس، اسناد و سایر محتوای بصری
adobe indesignساخت بروشورهای دیجیتال، کارت ویزیت و غیره
figmaایجاد طرح های رابط، آرم ها، تصاویر و موارد دیگر

انواع طراحان گرافیک وب

همانطور که می دانیم طراحی وب گرافیکی یک زمینه خلاقانه و متنوع است که از محتوای بصری برای انتقال ایده های جدید، باز کردن فرصت ها و حل مشکلات استفاده می کند. بر اساس مسئولیت های شغلی، مجموعه مهارت ها و تخصص ها، طراحان وب به 7 نوع دسته اصلی تقسیم بندی می شوند:

  1. طراحان برند و هویت: این طراحان از یک استراتژی منحصر به فرد در کسب و کار شما برای ایجاد عناصر برند استفاده می کنند. آنها در ساختن هویت های بصری برای سازمان ها، شرکت ها یا محصولات تخصص دارند. طراحان برند و هویت اغلب بسته‌بندی، لوگو و سایر محتوای بصری را طراحی می‌کنند که به ایجاد هویت و افزایش آگاهی از برند کمک می‌کند.
  2. طراحان UI/UX: این متخصصان طراحی عمدتاً بر طراحی برای برنامه‌های iOS و Android، ایجاد تجربیات کاربری از محتوای دیجیتال مانند برنامه‌های موبایل، وب‌سایت‌ها و غیره تمرکز می‌کنند. هدف طراحان UI/UX ایجاد رابط‌های بسیار جذاب و بصری است که به کاربران کمک می‌کند تا با محصولات دیجیتال تعامل داشته باشند.
  3. طراحان وب: این طراحان به طور حرفه ای وب سایت ها و صفحات وب کاملاً کاربردی و جذاب را طراحی می کنند. آنها عمدتاً روی تایپوگرافی تمرکز می کنند و طرح بندی ها را طراحی می کنند و از ابزارهای پیشرفته برای منحصر به فرد کردن وب سایت استفاده می کنند. طراحان وب اغلب با توسعه دهندگان، کپی رایترها و بازاریابان کار می کنند تا اطمینان حاصل کنند که طراحی مطابق با استانداردهای روز این صنعت است.
  4. طراحان چاپ: این طراحان اغلب در فرمت کاملا دیجیتالی برای طراحی محصول چاپ شده بر روی مواد مختلف مانند کاغذ، پارچه، پلاستیک، سرامیک و غیره کار می کنند. طراحان چاپ نیز در ساخت بروشور، کارت ویزیت و محصولات بسته بندی تخصص دارند و از آنها استفاده می کنند.
  5. طراحان گرافیک متحرک: این طراحان با فیلم ها، انیمیشن ها، جلوه های صوتی و تصویری و سایر گرافیک ها برای ایجاد محتوای دیجیتال برای رسانه های مختلف مانند تلویزیون، فیلم و اینترنت کار می کنند. طراحان گرافیک متحرک همچنین روی چندین پروژه مانند تبلیغات ، دنباله عنوان برای نمایش‌ها و فیلم‌های تلویزیونی، ویدیوهای توضیحی و غیره کار می‌کنند.
  6. طراحان گرافیک محیطی (EGD): EGD یک زمینه طراحی چند رشته ای در حال ظهور است که طراحی گرافیک داخلی، نورپردازی، معماری، هنر و منظره را ترکیب می کند. این طراحان گرافیک می توانند به طور موثر طرح های جذاب بصری برای فضاهای فیزیکی مانند موزه ها، فروشگاه های خرده فروشی و فروشگاه های عمومی ایجاد کنند.
  7. تصویرگران: آنها در ایجاد طرح های بصری متنوع و هنرهای دو بعدی برای مجلات، کتاب ها، صفحات وب، کمپین های تبلیغاتی و سایر رسانه ها تخصص دارند. تصویرگران اغلب بر روی سبک خاصی از طراحی تصویرسازی مانند تصاویر پزشکی، تصاویر کتاب های کودکان، تصاویر محصولات، تصاویر استوری برد و غیره تمرکز می کنند.

 

 

کلمات پایانی

از طراحی لوگو و وب سایت گرفته تا ایجاد بروشور و کارت ویزیت، طراحان گرافیک به طور مداوم در حال ارائه خدمات بی نظیر طراحی UI UX در چندین حوزه صنعتی هستند. آنها همیشه با آخرین روندهای طراحی که به ارتقای برند شما به سطح بعدی کمک می کند، همگام هستند. طراحان حرفه ای همچنین اطمینان حاصل می کنند که تمام جنبه های کاربردی و بصری به شدت پوشش داده شده است و طرح هایی که ایجاد می کنند تمام انتظارات را برآورده می کنند. آیا می خواهید در مورد طراحی وب و گرافیک بیشتر بدانید؟ با کارشناسان ما در تماس باشید.

طراحی گرافیک سایت چیست؟

طراحی گرافیک سایت فرآیند ایجاد چندین محتوای بصری مانند لوگو، تصاویر، بروشور، طراحی وب سایت، گرافیک سه بعدی و غیره است. که طراحان حرفه ای از برنامه ها و ابزارهای نرم افزاری متعددی برای ایجاد طرح های متنوع برای رفع نیازهای پروژه استفاده می کنند.

آیا تفاوتی بین طراح گرافیک و طراح وب وجود دارد؟

طراحان گرافیک سایت عمدتاً بر روی ساخت لوگو و محتوای بصری مانند پوستر، مجلات، بروشورها و صفحه آرایی کتاب تمرکز می کنند. از سوی دیگر، طراحان وب برای ایجاد طرح‌بندی اپلیکیشن و طراحی وب‌سایت به کار گرفته می‌شوند.

انواع طراحی گرافیک وب چیست؟

طراحی وب

انیمیشن و گرافیک

طراحی تبلیغات و بازاریابی

تصویرسازی

طراحی UI و UX

طراحی بسته بندی

طراحی بازی

چاپ و طراحی تایپوگرافی

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *